Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'ne Galibiyet İle Başladı! 3 Puan 3 Golle Geldi!

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde ilk hafta mücadelesinde evinde Nordsjaelland'ı konuk ederken maçtan 3 gollü galibiyet ile ayrıldı. 

 

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde ilk hafta mücadelesinde evinde Nordsjaelland'ı konuk ederken maçtan 3 gollü galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde ilk hafta mücadelesinde evinde Nordsjaelland'ı konuk ederken maçtan 3 gollü galibiyet ile ayrıldı. 

 

Fanatik'te yer alan habere göre; İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk hafta maçında Nordsjaelland'ı konuk etti. Heyecan dolu maçı temsilcimiz Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı ve Konferans Ligi'ne galibiyetle başladı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk haftasında Nordsjaelland ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı ve grupta hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Sarı-lacivertlilerin gollerini 24'te Miguel Crespo, 30'da Michy Batshuayi ve 47'de Serdar Aziz kaydetti. Konuk ekip Nordsjaelland'ın tek golünü ise 55'te Villadsen kaydetti