Fergio House Nedir? Fergio House Ne Demek? Neden Soruşturma Açıldı?

Fergio House nedir? Fergio House ne demek? Neden soruşturma açıldı? Sosyal medyada soruşturma açılmasıyla gündemde olan Fergio House ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Fergio House nedir? Fergio House ne demek? Neden soruşturma açıldı? Cevaplar haberimizde..

 

Habertürk'te yer alan habere göre; İstanbul'da "Fergio House" adını verdikleri villada, büyük bir parti vererek müstehcen yayınlar yapmaya hazırlanan şahıslara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. 'Fergio House' isimli sosyal medya hesabından müstehcen videolar paylaşan ve organize şekilde hareket ederek müstehcen içerikli parti yapacakları tespit edilen şüphelilerin soruşturması tamamlandı. Şüphelilerin daha önce Taksim'de para dağıtan kişiler olduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada çektikleri videolarda tanınmamak için maske takarak sesini değiştiren ve Fergio House'un kurucusu iç mimar kardeşler Ferhat G. ve Serhat G. olduğu ortaya çıktı. Daha önce birçok restorasyon projesiyle tanınan kardeşler Ferhat G.'nin ünlü oteller için de proje hazırladığı ortaya çıktı. Yine Fergio House hesaplarından veya başka sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Ferhat G.'nin yanındaki kişilere değişik kostümler giydirerek bu kişileri 'köle' olarak nitelendirdiği görüldü. Şüphelilerin sosyal medyada paylaştıkları görüntüler için özel çekim ekipleri tuttukları, lüks hayatları göz önüne sererek daha fazla kişinin bu gruplara üye olması amaçladıkları öğrenildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonla “Fergio House” isimli hesap üzerinden +18 içerikli videolar paylaştığı belirlenen 19 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

 

fergio house nedir fergio house ne demek neden sorusturma acildi

 

FERGİO HOUSE NE DEMEK?

 

Büyükçekmece'de kiraladıkları bir villada yılbaşı için özel bir parti düzenleyip sosyal medyada müstehcen yayınlar yapan bir grubun, villaya verdiği isim Fergio House olarak anılıyor. 

 

FERGİO HOUSE NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

 

İstanbul'da 'Fergio House' ismini verdikleri villada yakın tarihte büyük bir parti vererek buradan da müstehcen yayınlar yapmaya hazırlanan şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Operasyonun ardından Fergio House'un kurucusunun mimar Ferhat G. olduğu ve tanınmamak için maske kullandığı ortaya çıktı.