Ferhat Göçer'den Çarpıcı Ömür Gedik İtirafı! Evde İkinci Sınıf Varlığım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, önceki gün Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken Ömür Gedik ile ilgili itirafıyla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, önceki gün Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken Ömür Gedik ile ilgili itirafıyla dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, önceki gün Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken Ömür Gedik ile ilgili itirafıyla dikkat çekti.

 

Bloomberg HT'nin sevilen programı 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' izleyicileriyle buluştu. Programın yeni bölümündeki konuklarından biri de Ferhat Göçer oldu. Uzun yıllardır yazar ve hayvansever Ömür Gedik ile aşk yaşayan Göçer, "30'dan fazla kedimiz var. 14'ü evimizde yaşıyor. Ömür ile yaşadığınız zaman siz zaten ikinci sınıf varlıksınız. Ben de hayvanseverim bundan rahatsızlık duymadım. Zaman zaman 'Ömür tamam' dediğim noktalar olmuştur ama hoşuma gidiyor" dedi. 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'in dün akşamki programına müzisyen Ferhat Göçer, oyuncu Bade İşçil ve Emrah Kaman ile şef Esen Hünal konuk oldu. Programın ilk bölümünde Ferhat Göçer merak edilenlerini anlattı.

 

"DOKTORLUKTAN VAZGEÇMEDİM”

 

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nden mezun olan Ferhat Göçer, müzik yolculuğu sırasında doktorluk mesleğinden vazgeçmediğini söyledi. Göçer, "25 yıl hekimlik yaptım, emekli oldum. Genel cerrahi uzmanıydım. Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde çalıştım" dedi.

 

ferhat gocer in omur gedik itirafi gundem oldu evde ikinci sinif varligim

 

"MÜZİK EMEKÇİLERİNİN HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

 

Aynı zamanda Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) Başkanı olan Ferhat Göçer, "Eserlerinin gerçek sahiplerinin haklarının korunduğu meslek birliklerinden biriyiz. Telifin oluşturduğu yerlerde, yani bir mekânda, televizyonda, radyoda şarkı çalındığı anda oluşan hakkın takipçisi oluyoruz. Bunları topluyoruz sonra bunları gerçek eser sahiplerine dağıtıyoruz. Telif haklarında bir güç birliği oluşturmak istiyoruz. MESAM ile barıştık. Müzik emekçilerinin hakları için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"30'DAN FAZLA KEDİMİZ VAR”

 

Uzun yıllardır gazeteci ve hayvansever kimliğiyle tanınan Ömür Gedik ile aşk yaşayan müzisyen, "30'dan fazla kedimiz var. 14'ü evimizde yaşıyor. Ömür ile yaşadığınız zaman siz zaten ikinci sınıf varlıksınız. Ben de hayvanseverim bundan rahatsızlık duymadım. Zaman zaman 'Ömür tamam' dediğim noktalar olmuştur ama hoşuma gidiyor. Dünyada hayvanlara karşı zulüm edenleri görünce Ömür Gedik gibi insanların var olmasından dolayı çok mutlu oluyorum. Çok zorlandığım anlar tabii oluyor. (Gülüyor) Koltukların hepsi kediler tarafından işgal edilmiş durumda, izin istemek durumdasınız. Otururken ve kalkarken dikkat etmek zorundayım. Koltuğa sert oturdum mu yarım saat fırça yerim. (Gülüyor) 3 tane de köpeğimiz vardı ama hastalıklarından dolayı onları kaybettik. Köpek almaya cesaret edemiyorum, en son kaybettiğim köpeğimden sonra 2 ay kendime gelemedim. Kaybı korkunçtu" şeklinde sözlerini sürdürdü. Ferhat Göçer ayrıca, "Ömür, hayvana şiddet haberini duyunca eli ayağı titrer. Ben o sırada kenara çekilirim. Bir denge unsuru olması açısından sessizce izlemeye geçiyorum. Zaman zaman benimle de çatıştığı yanlar oluyor. Mesela çok yakından tanıdığım siyasi, yönetici veya rektör birden bire bir şey ile ortaya çıkıyor ve Ömür ile karşı karşıya geliyor. Ben o zaman kenara çekiliyorum. Benim kendi ilişkimin zarar göreceğini düşünüp Ömür'e herhangi bir cümle söyleme cesaretine sahip olmuyorum" dedi.