Ferhat Göçer'den Melikşah Altuntaş Bartu Küçükçağlayan Ve Acun'a Instagram Göndermesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Melikşah Altuntaş, Bartu Küçükçağlayan ve Acun'a ilginç bir Instagram göndermesinde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Melikşah Altuntaş, Bartu Küçükçağlayan ve Acun'a ilginç bir Instagram göndermesinde bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Melikşah Altuntaş, Bartu Küçükçağlayan ve Acun'a ilginç bir Instagram göndermesinde bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Instagramda... Serdar kescem kendimi diye diye , Bartu ile melikşah da dalgaya vurup canlı yayın yapınca... üstüne Acun da utanmadan 3 milyon izlenme rekorunu kırarak çıtayı arşa çıkarınca taş yerinde ağırdır deyip Twitter'da kariyer yapmaya karar verdim." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;