Ferhat Göçer'den Seçim Açıklaması! En Büyük Dileğim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçimle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçimle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçimle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

En büyük dileğim!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim ile ilgili "Devlet büyüklerimiz… Tüm Siyasi parti önderlerimiz… Güvenlik teşkilatımızın  tüm kıymetli birimleri… 7'den 70'e, barış, sevgi ve hoşgörü ile nefret ve ötekileştirme dilinden uzak; her türlü fikre saygı duyan, insanı, demokrasiyi , cumhuriyeti yücelten bir anlayışla, seçim sürecinin bu son ve en kritik sürecini yönetmeniz en büyük dileğim. Bu seçimi bir demokrasi şölenine dönüştürelim. ''Yaşamak Bir Ağaç Gibi Tek ve Hür ve Bir Orman Gibi Kardeşçesine''  Ferhat Göçer" ifadelerini kullanan Göçer sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

ferhat gocer den carpici secim aciklamasi