Ferhat Göçer'in Kendi Fotoğrafına Yaptığı Yorum Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer X platformundan yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafına yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer X platformundan yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafına yaptığı yorumla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer X platformundan yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafına yaptığı yorumla gündem oldu.  

 

Şarkıcılık ağır bastı!

 

NTV ekranlarında Ceyda Düvenci’nin sunumuyla izleyiciyle buluşan “Bambaşka Sohbetler” programının konuk olan Ferhat Göçer, yıllar önce doktorluğa veda ettiğini belirtmişti. Ferhat Göçer, “En son 7 sene önce ameliyata girdim. Cerrah olmayı seviyordum ama müzisyenlik ağır bastı. O yüzden de yaşım geldiğinde emekli olmayı tercih ettim ama 25 yıl yaptım” dedi. Kızı Melisa hakkında konuşan Ceyda Düvenci, "Geçmişe takılı kalmamayı kızım Melisa ile öğrendim. Doktorum 78 gün hastanede yatıp artık eve gidebilirsin dediğinde çocuk 32 haftalık oldu. Ben evime geldim yatakta arkadaşlarım bir kutlama yaptılar bana, bebek geliyor bu kadar şeyi aştım 78 gündür hastanedesin falan. Çok güzel bir gün geçirdim sabahına suyum geldi ve hastaneye gittim, sağlıklı bir bebek doğurdum 24 saatin içinde beyin kanaması geçirdi ve oradan sonra şey başlıyor 'Eve gitmeseydim bu olur muydu? O kutlama mı bunu yaptı?' En büyük kabus bu işte... O basit şeylere takılıyorsun bir şekilde kurtuluyorsun ama işte doktorsun şunu anlayabilirsin. Bana doktorlarım dediler ki: 'Bunun senin eve gitmenle hiçbir alakası yok, sen eve gittin diye bir bebeğin kesesinden su gelmez.' Bunu bana öyle güzel anlattılar ki ve sağlıklı doğmuş bir bebek 24 saatin içinde beyin kanaması geçiriyorsa bunun seninle bir alakası yok. Şimdi böyle baktığın zaman meseleye bütününde dün ona bunu demeseydim bugün bunu yaşamazdım gibi şeyler boş. O ana kadar yapabileceklerim o anki kapasitemle en iyisini yaptım mı yaptım.  

 

X platformundan yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafına yorum yapan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer "Bu pozla İBB'yi alırım" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ferhat gocer kendi fotografina yaptigi yorumla gundem oldu

 

 



Etiketler: