Feyyaz Şerifoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Camdaki Kız dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Feyyaz Şerifoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Camdaki Kız dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Feyyaz Şerifoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Feyyaz Şerifoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

feyyaz serifoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Feyyaz Şerifoğlu 7 Ağustos 1991, Rize Türk şarkıcı ve dizi oyuncusudur. Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandıran Şerifoğlu, şu anda Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandırmaktadır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunudur. Feyyaz Şerifoğlu, 1991'de Rize'de doğmuştur. O Ses Türkiye yarışmasında katılan "Gidene" şarkısıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artıran Şerifoğlu, Tekirdağ Çorlu'da Tekstil Mühendisliği mezunudur. Ajda Pekkan'ın sesi ile dikkatini çekti. Uzun süre Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan Feyyaz'ın "Gidene" adlı ilk single'ına çektiği klip, YouTube'da 1 milyon izlenme sayısına ulaştı. 1991 Rize doğumlu olan Feyyaz Şerifoğlu, Üniversitesi eğitimini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. 2013 yılında ‘O Ses Türkiye’ adlı müzik yarışmasına katılmış, ayrıca Ajda Pekkan’ın da vokalistliğini yaptı. Profesyonel anlamda müzik kariyerine ise 2014 yılında Behzat Gerçeker aracılığıyla Enbe Orkestrası ile başlamıştır. 2019 yılında Huawei Watch GT2 reklamında yer aldı. Müzikle ilgilenen Feyyaz Şerifoğlu, aynı zamanda oyunculukta yapmaktadır. TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kımızı Oda’ adlı dizide Boncuk’un parkta konuştuğu Can rolü ile oyunculukta önemli bir çıkış yakalamıştır. Günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan 'Camdaki Kız' adlı dizide Sedat karakterini canlandırmaktadır. Yakışıklı oyuncu, 1.75 boyunda ve 72 kilogram ağırlığındadır.