Feyyaz Şerifoğlu'na Renk Önerisi! Çeşme'de Objektiflere Yakalandı!

Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veren ve gösterdiği performans ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu ve müzisyen Feyyaz Şerifoğlu, önceki gün Alaçatı'da objektiflere yakalandı. 

 

Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veren ve gösterdiği performans ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu ve müzisyen Feyyaz Şerifoğlu, önceki gün Alaçatı'da objektiflere yakalandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve müzisyen Feyyaz Şerifoğlu, önceki gün Alaçatı'da objektiflere yakalandı.

 

Aslen müzisyen olan ve "Camdaki Kız" dizisindeki Sedat rolüyle yıldızı parlayan Feyyaz Şerifoğlu, bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Alaçatı’da yürürken bayan hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. Sokağın popüler dükkanı İftik Takı’da firma sahibi İftade Duman ile bir süre sohbet eden Şerifoğlu, bir yakınına alacağı hediye için renk seçimi konusunda tavsiye aldı. Dizi tatile girdikten sonra kendisi de dinlenmeye geçen genç oyuncu, bu yaz ilk kez Çeşme’ye geldiğini söyledi.

 

feyyaz serifoglu na renk onerisi