Feyza Aktan'dan Özcan Deniz'e Oğlu Kuzey'i Göstermediği İddialarına Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in önceki gün oğlu Kuzey'i kendisine göstermediğini söylemesi üzerine eski eşi Feyza Aktan Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayarak iddialara yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in önceki gün oğlu Kuzey'i kendisine göstermediğini söylemesi üzerine eski eşi Feyza Aktan Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayarak iddialara yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in önceki gün oğlu Kuzey'i kendisine göstermediğini söylemesi üzerine eski eşi Feyza Aktan Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayarak iddialara yanıt verdi.

 

Zalim anne sıfatı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in önceki gün oğlu Kuzey'i kendisine göstermediğini söylemesi üzerine eski eşi Feyza Aktan Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayarak iddialara yanıt verdi. Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz’in oğulları Kuzey’i kendisine göstermediği iddialarına cevap verdi. Instagram’dan açıklama yapan oyuncu, “Bu yapılan haksızlıklara ‘Dur’ demekti. Adresimizden en başından beri haberdar. Bu şekilde yansıtılması beni üzse de ne yazık ki hiç şaşırtmadı. Üzerime oturtulmaya çalışılan ‘Zalim anne’ sıfatından artık çok sıkıldım!” dedi.