Feyza Aktan'dan Özcan Deniz'in Evimi Gasp Etti Suçlamalarına Yanıt!

2018 yılında evlendiÄŸi ünlü oyuncu Özcan Deniz ile boÅŸandıktan sonra oturdukları villayı terk etmeyen Deniz'in eski eÅŸi Feyza Aktan hakkında yaptığı "evimi gasp etti" suçlamalarına Aktan'dan yanıt geldi. 

 

2018 yılında evlendiÄŸi ünlü oyuncu Özcan Deniz ile boÅŸandıktan sonra oturdukları villayı terk etmeyen Deniz'in eski eÅŸi Feyza Aktan hakkında yaptığı "evimi gasp etti" suçlamalarına Aktan'dan yanıt geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Özcan Deniz'in eski eÅŸi Feyza Aktan, Deniz'in kendisine ihtarname göndererek kendisi hakkında yaptığı "gasp" suçlamalarına yanıt verdi. 

 

BoÅŸanma kararımızda çocuÄŸumla birlikte bu evde oturabileceÄŸim zaten yazılıdır!

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada eski eÅŸinin iddialarına yanıt veren Aktan "Gasp.. maÄŸdurun mal varlığına "cebir" veya "tehdit" kullanarak gerçekleÅŸtirilen eylemdir. BoÅŸandıktan sonra kanunun bana tanıdığı haklar gasp olarak nitelendirilemez. BoÅŸanma kararımızda çocuÄŸumla birlikte bu evde oturabileceÄŸim zaten yazılıdır. Kaldı ki karşı tarafça hazırlatılarak önüme konulan boÅŸanma protokolünü hiçbir talebim olmaksızın imzalamış bir kadın olarak basına yansıtılanın aksine tazminat, araç, gayrimenkul hiçbir talebim olmamıştır. Sadece ortak çocuÄŸumuzla birlikte yaÅŸamımı idame ettirebilmek için lehime cüzi bir nafaka ve sadece kullanım amaçlı bir ev ve araç takdir edilmiÅŸtir. BoÅŸanmadan sonra aleyhime yapılan iddialar artarak devam etse de, çocuÄŸumun olumsuz bir etkilenme yaÅŸamaması için hep sustum. Ancak iftiraların artık çekilmez bir hal alması ve üstelik medyaya da yansıtılması karşısında bu açıklamayı yapmayı zorunluluÄŸu geliÅŸmiÅŸtir. Bilinçli olarak ve belirli bir amaç doÄŸrultusunda aleyhime gerçekleÅŸtirilmiÅŸ/gerçekleÅŸtirilecek haksız eylemlere karşı ilgililer hakkında artık yasal yollara baÅŸvuracağımı kamuoyuna bildiririm" ifadelerini kullanan Aktan sosyal medyada gündem oldu. 

 

Ä°ÅŸte o açıklama;

 

Feyza Aktan gasp aciklama