Hazer Amani Sıla İle Boşanacakları İddialarına Ateş Püskürdü! İşte O Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şef Hazer Amani, eşi ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile ayrılacakları iddialarına ilk kez yanıt verirken, iddialara ateş püskürdü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şef Hazer Amani, eşi ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile ayrılacakları iddialarına ilk kez yanıt verirken, iddialara ateş püskürdü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şef Hazer Amani, eşi ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile ayrılacakları iddialarına ilk kez yanıt verirken, iddialara ateş püskürdü.

 

Ocak ayında evlenen Sıla ve şef Hazer Amani ile ilgili ayrılık iddiaları gündeme geldi. Ünlü şarkıcının eşine psikolojik baskı kurduğu ve Amani’nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu’yla görüşmesi "Boşanacaklar" dedikodularına neden oldu. Ünlü şef, ayrılık iddialarını kabul etmeyerek "Bugün doğum günüm. Bunlar çok saçma" açıklamasını yaptı. Sıla’nın menajeri Serkan Güney ise çiftin evlerini ayırmadıklarını belirterek "Bunlar aslı astarı olmayan şeyler. Evden ayrılma da boşanma da yok." dedi. 

 

Hazer Amani Sila Gencoglu