Feyza Aktan Hakkında 2 Yıl Hapis İstemi İle Dava Açıldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan hakkında Özcan Deniz'in kardeşi tarafından 2 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan hakkında Özcan Deniz'in kardeşi tarafından 2 yıl hapis istemi ile dava açıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan hakkında Özcan Deniz'in kardeşi tarafından 2 yıl hapis istemi ile dava açıldı.

 

ozcan deniz in eski esi feyza aktan a hapis soku

 

2 yıl hapis istemi ile dava açıldı!

 

Özcan Deniz ile olaylı bir şekilde ayrıldığı eşi Feyza Aktan arasında sular bir türlü durulmuyor. Şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a bir darbe de kaynından geldi. Feyza Aktan, Özcan Deniz'in abisi Ercan Deniz'e ait araç kiralama şirketinin bir aracını yıllarca kullandı. Şirket, ihtarname göndererek geri istediği aracı iade etmemekte ısrar eden Feyza Aktan'ı savcılığa ihbar etti. 'Araç bana Özcan Deniz'in hediyesidir' diyen Aktan hakkında, aracı iade etmeyerek hukuka aykırı şekilde kullanmaya devam ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ercan Deniz, sahibi olduğu şirket tarafından yengesi Aktan'a tahsis edilen aracın iade edilmediğini, üstelik araca zarar verilerek trafik cezalarının da ödenmediğini belirtti.