Feyza Altun'dan Aslı Bekiroğlu'na Destek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve avukat Feyza Altun, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen özel görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve avukat Feyza Altun, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen özel görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yazar ve avukat Feyza Altun, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen özel görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili "Bir kişiye ait özel bir görüntüyü paylaşmak rt etmek suçtur! Her şeyden önce ahlaksızlıktır. Aslı Bekiroğlu yalnız değildir ve unutmayınız ki her yerde gözetlendiğimiz bu zamanda her an her şey herkesin başına gelebilir!" ifadelerini kullanan Altun bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;