French Nedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de tırnaktır. Güzelliğe önem veren kadınlar french yaptırırken nelere dikkat etmelidir?  French tırnak nasıl yapılır? Tırnaklarımıza nasıl bakmalıyız? Protez tırnağın zararları nelerdir? Cevabı haberimizde...

 

French manikür 1920'lerde yaratılan, çok açık pembe veya şeffaf oje üzerinde tırnakların uçlarına uygulanan beyaz renkle elde edilen bir manikürdür. French manikürde çok iyi duran bu beyaz oje, 7 güne kadar kalıcı ve tırnaklara jel parlaklığı veriyor.

 

tırnak

 

 

French manikür nasıl yapılır?

 

Kusursuz bir French manikürün sırrı temiz tırnaklardır. Önce tırnaklarını kesip törpüleyerek, tırnak etlerini iterek, keserek ve bakım yağı ile yumuşatarak temiz ellere sahip olmalısın. Temizliğin ardından tırnaklarına oje sürmeye başlayabilirsin. Tırnaklardaki kabartıları, sarılığı, soyulma veya pullanmayı ortadan kaldıran bazı özenle sürmelisin. Öncelikle kuruyan bazın üstüne sticker'ları yapıştırmalısın. Tırnak ovaline uygun şekilde olan bantları her tırnağa tek tek yapıştırdıktan sonra beyaz renk ojeyi tırnak ucuna sürmelisin. Uçlar kuruduktan sonra bantları çıkartarak tüm tırnağa ten rengi ojeyi sürebilirsin. Son olarak şeffaf cila ile manikürü bitir. Tırnaklarını kurumaya bırakabilir. Son olarak bakım yağı ile manikürü tamamlayabilirsin.

 

 


Etiketler: