Fulya Zenginer'in Yeni Evi Sosyal Medyada Gündem Oldu! Resmen Taşınıyoruz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer sosyal medya sayfasından yeni evini paylaşırken gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer sosyal medya sayfasından yeni evini paylaşırken gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer sosyal medya sayfasından yeni evini paylaşırken gündem oldu. 

 

fulya zenginer in yeni evi gundem oldu

 

Yeni evi gündem oldu!

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Küçük Kadınlar' dizisinde hayat verdiği 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer, taşınma heyecanını ve yeni evinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı. Oyuncu Fulya Zenginer, 2019 yılında grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile nikâh masasına oturmuştu.

 

fulya zenginer in yeni evi gundem oldu

 

Mayıs 2022'de Milan adını verdikleri oğullarını kucaklarına alan ikili, ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşamıştı. Milan'ın bir yaşına gelmesiyle yeni ev arayışına başlayan oyuncu, eşiyle birlikte Çekmeköy'de bulunan Ormanköy'de site içerisinde yer alan bir dairede karar kıldı. 34 yaşındaki güzel, taşınma haberini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Evin geniş balkonu ve bir kısmı cam olan tavanı dikkat çekti. Resmen ta-şı-nı-yo-ruuzz ve resmen delilik. Bu kadar az uyuyorken evi paketlemek, yeni evi hazırlamak bilemiyorum dostlar. Heyecanlıyım da bakalım neler olacak? Kahramanlarımızı bu serüvende neler bekliyor? İzleyip göreceğiz.



Etiketler: