Furkan Dede'den Atakan ve Adem'e Oyunu Bırakma İstekleri İçin Sert Sözler!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada Ünlüler Takımı'nın bugün oynanan son dokunulmazlık oyunu sırasında oyunu bırakma çabaları için sert sözler söyledi. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada Ünlüler Takımı'nın bugün oynanan son dokunulmazlık oyunu sırasında oyunu bırakma çabaları için sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada Ünlüler Takımı'nın bugün oynanan son dokunulmazlık oyunu sırasında oyunu bırakma çabaları için sert sözler söyledi. 

 

furkan dede den adem ve atakan in oyun birakma cabalari icin sert sozler

 

Siz nasıl şampiyonsunuz arkadaşlar!

 

Furkan Dede yaptığı açıklamada "Bu oyunu oynamayalım ne demek? Siz nasıl şampiyonsunuz arkadaşlar. Adamları yerken iyiydi, o zaman bilmiyor muydunuz fazla maça çıkacağınızı? Biz o zaman elimizdeki kağıtları da size verelim bizim yerimize de siz karar verin. Bu tam ne hesabı biliyor musunuz? Lahananın sapını yerken iyi bitince meeee! Bu tam bu hesap!" ifadelerini kullanırken, Ünlüler Takımı'nda Adem ve Atakan'ın oyunu bırakma çabasına tepki gösterdi.