Furkan Dede'den Gönüllüler Takımı İçin Olay Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, daha önce adam yeme üzerine kurmuşlar sistemelerini sözleriyle yüklendiği Ünlüler Takımı'nın ardından Gönüllüler Takımı için sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, daha önce adam yeme üzerine kurmuşlar sistemelerini sözleriyle yüklendiği Ünlüler Takımı'nın ardından Gönüllüler Takımı için sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, daha önce adam yeme üzerine kurmuşlar sistemelerini sözleriyle yüklendiği Ünlüler Takımı'nın ardından Gönüllüler Takımı için sert sözler söyledi.

 

Gönüllüler'in de Ünlüler'den farkı yokmuş!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, daha önce adam yeme üzerine kurmuşlar sistemelerini sözleriyle yüklendiği Ünlüler Takımı'nın ardından Gönüllüler Takımı için sert sözler söyledi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Gönüllü takımının da zihniyet olarak ünlü takımından hiçbir farkı yokmuş…" ifadelerini kullanan Dede sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

furkan dede den gonulluler takimi icin sert sozler