Furkan Dede'den Olay Berkan Ve Anıl Yorumu! Paçayı Kurtarma Operasyonu!

Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, programda yaptığı açıklamada Berkan Karabulut ve Anıl Berk Baki için dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, programda yaptığı açıklamada Berkan Karabulut ve Anıl Berk Baki için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, programda yaptığı açıklamada Berkan Karabulut ve Anıl Berk Baki için dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Paçayı kurtarma operasyonu!

 

Furkan Dede yaptığı açıklamada "Berkan ve Anıl için ehvel-i şer derim. Yani bu kötünün iyisi. Bugün Anıl ve Berkan kendi paçalarını kurtarmak için Yağmur'u yazdılar. Eğer bugün Yağmur'u yazmasalardı biz bugün bu masada ne konuşacaktık? Eğer bu akşam Yağmur'u yazmasalardı Survivor defterini kapatsınlar. Bugün Berkan ve Anıl Gökhan'a yazmış olsalardı, şampiyonluk şanslarını minimuma indirmişlerdi. Bu arkadaşların istemediği isimler Ayşe, Nisa ve Evrim. Bunları zaten yazdılar, e üstüne bir de Yağmur'u yazmasalardı çok yanlış yapmış olacaklardı. O yüzden bu tavırları kendileri adına paçayı kurtarma hareketidir." ifadelerini kullandı.