G5 Masajı Nedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de zayıflamaktır. Güzelliğe önem veren kadınlar zayıf bir görüntüye sahip olmak istiyor. Çoğu kadının ilgilendiği fazla kilolar G5 masajı ile en aza iniyor. G5 masajı sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl uygulanır? Zararları var mıdır? Varsa nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

G5 Masaj, mekanik bir masaj cihazıdır. Farklı masaj tekniklerini için farklı kafalar kullanılır. Masaj başlığı, döner hareketlerle dönmeye, yuvarlak , yukarı ve aşağıya ve basınçla yan yana hareket ederek derin bir masaj sağlar.

 

 

G5 masajı nasıl yapılır?

 

G5 adı verilen özel cihazı ile ritmik titreşimsel hareketler ile gerçekleştirilen bir masaj tekniğidir. Hızlı titreşimler ile bölgesel uygulamada hem sıkılaşma hem de selülit görünümünün giderilmesi sağlanmaktadır. Titreşim ve itme hareketleri ile gerçekleştirilen G5 masajı, hücreleri hareketlendirir. İtme kuvveti sayesinde de vücut sıkılaşmasına yardımcı olmaktadır. Bölgesel bağ dokusunu açmaya yardımcı olan G5 masajı, yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Selülit uygulamasında tercih edilen G5 masajı uygulaması tüm vücuda uygulanabilmektedir. Yaygın olarak bel, kalça, üst bacak ve kol bölgelerinde tercih edilmektedir. Uygulama sırasında özel bir krem bölgeye uygulanır ve G5 masajı eğitimi almış olan bir uzman tarafından uygulanır. Bu özel krem sayesinde yağ yakıcı etki artırılmaktadır. Eğer gerekli görülürse G5 masajı uygulamasında soğuk lipoliz, iğneli lipoliz, endopeel vücut germe, lenf drenaj yöntemleri de G5 masajı ile birlikte uygulanabilir. G5 masajı uygulaması yaklaşık yarım saat sürmektedir. Seanslar halinde uygulanan G5 masajı seansları en az 3, en fazla 10dur. Seansların tamamlanması sonucunda en az 2 cm en fazla 7 cm incelme görülmektedir.

 

G5 masajının zararları nelerdir?

 

G5 masajı uygulaması cerrahi bir işlem gerektirmeyen, konforlu bir şekilde selülit görünümünden kurtulmanıza yardımcı olmaktadır. Ancak G5 masajı sonrasında görülen zararları ortaya çıkmaması için mutlaka güvenilir bir merkeze uygulama yaptırılması gerekmektedir. Çünkü profesyonel ve eğitimini almamış kişiler tarafından G5 masajı yapılması tehlikelidir. G5 masajında kasların yönünün bilinmesi ve sertlik uygulamasının kişiye göre tercih edilebilmesi için kişinin eğitimli olması gerekmektedir. Genel olarak zararsız bir selülit tedavisi olarak görülen G5 masajı, varis problemi olan kişilerde kanamalara yol açabilmektedir. Aynı zamanda doğru sertlikte uygulanmaması halinde bölgesel morarma meydana gelebilir.

 

G5 Masajı faydaları nelerdir?

 

G5 masajı vücuda faydalar sağlar.  Metabolizmanın daha hızlı çalışmasına yardım eder. Kan dolaşımını hızlandırır. Ödemleri atar. Kemik ağrılarına iyi gelir. Doku ve kas yaralanmalarını iyileştirir. Eklem bölgelerini ve kasları rahatlatır. Cildi daha esnek hale getirir. Vücudu rahatlatır.

 

 

 


Etiketler: