Galatasaray Mauro Icardi İle Anlaştı! Karar PSG'nin!

Transferin hızlı takımlarından Galatasaray, Paris Saint Germain'in ünlü futbolcusu Mauro Icardi ile anlaşırken, kararın Paris Saint Germain yönetiminde olduğu iddia edildi. 

 

Transferin hızlı takımlarından Galatasaray, Paris Saint Germain'in ünlü futbolcusu Mauro Icardi ile anlaşırken, kararın Paris Saint Germain yönetiminde olduğu iddia edildi. Transferin hızlı takımlarından Galatasaray, Paris Saint Germain'in ünlü futbolcusu Mauro Icardi ile anlaşırken, kararın Paris Saint Germain yönetiminde olduğu iddia edildi. 

 

Transferde gaza basan Galatasaray golcüsünü bekliyor. Sarı-kırmızılılar dünyaca ünlü golcüde son çok yaklaştı.  Galatasaray golcüsünü bekliyor. Yönetim, Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak için gün sayıyor. TRT Spor'da yer alan habere göre; Sarı kırmızlılar, yıldız oyuncunun transferi için İcardi ve kulübü Paris Saint Germain ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Fransız ekibi, Arjantinli futbolcunun 8 milyon avroluk maaşının 5 milyonluk kısmını ödemeyi kabul etti. Galatasaray'ın ise Icardi'ye yıllık 3 milyon avro maaş ve 1 milyon avro başarı bonusu vermesi bekleniyor. Arjantinli futbolcunun transferinde satın alma opsiyonunun olmama ihtimali de yüksek... Sarı kırmızılılar, bu transferi ilk etapta 1 yıllık kiralık olarak tamamlamayı hedefliyor. Mauro Icardi, İtalya Ligi'nde 2 kez gol kralı oldu. 2018'de İtalya'da yılın futbolcusu seçilen Icardi, daha sonra 50 milyon avroluk bonservisle Paris Saint Germain'in yolunu tuttu. 29 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibine 92 maçta 38 gol, 10 asistlik katkı verdi.