Gamze Erçel'in Kızı Aylin Mavi'nin SaÄŸlık Durumu Nasıl? Ä°ÅŸte Detaylar!

Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin saÄŸlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin kanser tedavisi gördüÄŸü ortaya çıkmıştı. SaÄŸlık durumu merak edilen Aylin Mavi ile ilgili annesi Gamze Erçel açıklamalarda bulundu. 

 

Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin saÄŸlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin kanser tedavisi gördüÄŸü ortaya çıkmıştı. SaÄŸlık durumu merak edilen Aylin Mavi ile ilgili annesi Gamze Erçel açıklamalarda bulundu.

 

gamze ercel in kizi aylin mavi nin saglik durumu nasil

 

Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin saÄŸlık durumu nasıl? 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Sosyal medya fenomeni Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin Eylül 2022'de kanser tedavisi gördüÄŸü ortaya çıkmıştı. Erçel, kızının saÄŸlık durumu hakkında sevindiren haberi paylaÅŸtı. Oyuncu Hande Erçel'in fenomen ablası Gamze Erçel ile Caner Yıldırım’ın dört yaşındaki kızları Aylin Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Gamze Erçel, Aylin Mavi'nin saÄŸlık durumuyla ilgili mutlu haberi sosyal medya hesabından bir videoyla duyurdu.

 

gamze ercel in kizi aylin mavi nin saglik durumu nasil

 

"ÅžÜKÜRLER OLSUN KÄ° MAVÄ° GAYET Ä°YÄ°”

 

Gamze Erçel, çocukların kanseri yendikleri zaman yaptığı gibi Mavi’nin zil çaldığı anları paylaÅŸtı. Åžükürler olsun ki Mavi'nin durumu gayet iyi. O iyi olunca bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. SaÄŸlıktan daha önemli bir ÅŸey olmadığını size de hatırlatmak isterim. 2019 yılında dünyaevine giren Gamze Erçel ve Caner Yıldırım, kızları Aylin Mavi ile sık sık eÄŸlenceli paylaşımlar yapıyor. YeÄŸeninin saÄŸlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Hande Erçel, geçtiÄŸimiz ekim ayında yaptığı açıklamada, "Ä°yi, daha da iyiyi gidiyor” ifadelerini kullanmıştı.