Gece Yarısı Nez Demir İle Banu Parlak Birbirlerine Girdiler!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Nez Demir ile şarkıcı Banu Parlak, güzellik markaları ve saç bakımı konusunda gece yarısı sosyal medya üzerinden birbirlerine girdiler. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Nez Demir ile şarkıcı Banu Parlak, güzellik markaları ve saç bakımı konusunda gece yarısı sosyal medya üzerinden birbirlerine girdiler. Son dönemde Dilan Polat ile birlikte kurdukları Dionseps markasının ürünleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Nez Demir, sosyal medya üzerinden gece yarısı Banu Parlak ile birbirlerine girdiler. 

 

Olay Nasıl Gelişti? 

 

Gece yarısı şarkıcı Banu Parlak'a bir kullanıcı "Abla saçın pürüzsüz bir şekilde düz. Eğer bunun nedeni düzleştiriciyse markasını söyler misin?" diye sordu. Bunun üzerine aynı saatlerde keratin bakımı ile saç düzleştirici ürünlerini sosyal medyada tanıtan Nez Demir ile Dilan Polat'ı hedef alan sözler söyleyen ünlü şarkıcı "Benim saçım hep düz neden düz? Kullandığım herhangi birşeyden değil çünkü dışarıdan kullandığınız hiçbir ürün işte bu saçı sıkılan ya da sürülen hiçbir şey saçınızı düz yapamaz. Sadece yumuşaklaştırır ve taranmasını kolaylaştırır. Onun için kullandığım herhangi bir şey yok saçım için. Yani dışarıdan duyduğunuz eyy onu sürün bilmem ne yapın aman sakın dışarıdan kullandığınız hiçbir ürün istediğiniz profesyonel iyi bir kuaföre sorun işe yaramaz. Dışarıdan aldığınız hiçbir ürün işe yaramaz bunun saçınızla da alakası var kuaförden kalıcı düzleştirici de yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı. 

 

Vallahi üzülüyorum ben sana! 

 

Bunun üzerine o sırada kendi Instagram sayfasından ürün tanıtımı yapan ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Nez Demir, Parlak'a cevap verirken "Nez ile Dilan'ın ürününe bok atayım da nasıl atacağımı düşüneyim. Dışarıdan sıktığınız ürünlerle saçlarınız düz olmazmış. Ee kuaförler neden keratin bakımı yapıyor? Niye fön çekiyor? Bu saçın yapısını mı değiştiriyor? Evet değiştiriyor. Ya biraz mantık ya Allah aşkına ya! Bir kuaföre gittiğinizde dışardan yapılan ürünlerle saçınız kıvırcık olmuyor mu perma yaptırdığınızda ilaç sürüldüğünde? Ya da saçınıza Brezilya fönü çekildiğinde, keratin bakımı yapıldığında saçınız değişmiş olmuyor mu? Oluyor arkadaşlar o yüzden dışardan kullandığınız ürünler saçlarınızı devamlı kullandığınız sürece düz de yapabilir kıvırcık da. Ben birazönce burada hikaye atarken saçlarım dalga dalgaydı, ürünümü sıktım gittim fönümü çektim böyle tarayarak kuruttum daha önce çok göstermiştim gerekirse yine gösteririm bir sonrakine Allah'ıma şükürler olsun ki yukarıda Allah var. Rıskı veren de Allahtır. Diyecek çok bişiy yok. Yani kullanıcı yorumlarımız var en basitinden. Sahte değil. Gerçekten bu ürünü bizzat kullanıp markamıza mesaj atan insanların mesajlarını yayınlıyoruz. Bana da atıyorlar mesaj. Aman ben bunları da göstereyim de şov olsun da kafalarında olmadığım için onları paylaşmıyorum. Dionseps'ten herhangi bir ürün aldığınızda lütfen memnuniyetinizi ya da şikayetinizi beni etiketleyerek hikayenizde paylaşın bende buradan alıntılayım. Pes kere Pes diyorum ya! Bir insanın ekmeğine de bu kadar da laf edilir mi ya! Allah aşkına ya! Güya O'na birisi sormuş saçların nasıl bu kadar düz?  O da diyor ki dışardan kullandığınız ürünlerle saçlarınız bu kadar düz olmaz. Hadi ya! Bir araştır ya cahil. Ben kendime bir söz vermiştim hem bana dışardan sataşanlar hem bunlar gibi sataşanlar hiçbir şekilde ismini vererek filan yorum yapmayacaktım. Ama tutamadım yine kendimi çünkü burada benim işime ekmeğime laf ediliyor. Yani lütfen ya birbirimizi kandırmayalım. İsmimizi filan kullanmayacağım ama üstü kapalı bir gönderme yapıcam. Neymiş dışardan kullanılan bir ürünle saç düzleşmiyormuş! Madem bizim ürünümüz saçları düzleştirme odaklı bir ürün değil bilmiyorsan öğreteyim keratin bakımı sayesinde, keratin saçları bir nebze yatıştırır düzleştirir. Bunun içinde de keratin olduğu için saçı düzleştiriyor. Ta ki tekrar ıslatana kadar. Bir döngü var. 36 yaşında kadınsın artık lütfen yapma ya! Üzülüyorum senin bu haline. İşini kur ekmeğini kazan. Ben senin bir kere iş yerine laf ettim mi? Sen sürekli bizim yaptığımız işlerle ilgili kendin yapamadığın bunları anlar mısın bilmiyorum ama bir anla artık ya. Valllahi üzülüyorum ben sana" ifadelerini kullandı.  

 

Bu duruma sonrada Dilan Polat'ta sosyal medya üzerinden dahil olurken, Parlak'ı cahillikle suçladı. Bütün bu karşılıklı atışmalarla Nez Demir ve Banu Parlak sosyal medyada gecenin en çok konuşulan isimleri oldular. 

 

İşte o kavga;