Merve Boluğur Üniversitede Hangi Bölümleri İstediğini Açıkladı!

Uzun dönemdir bir projede yer almayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, karantina altında üniversite sınavlarına hazırlandığını belirtirken, hangi bölümü istediğine dair açıklamalar yaptı. 

 

Uzun dönemdir bir projede yer almayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, karantina altında üniversite sınavlarına hazırlandığını belirtirken, hangi bölümü istediğine dair açıklamalar yaptı. Son dönemde corona virüsünden dolayı bir çok insan gibi evde karantinada altında bulunan ünlü oyuncu Merve Boluğur, üniversite sınavlarına hazırlandığını belirtirken, hangi bölümü istediğine dair açıklamalar yaptı.

 

Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda üniversite sınavlarına hazırlandığını belirten ünlü oyuncu "Güzel bir günden fotoğraf koyarak başlıyorum. Güzel günlere ihtiyacımız olduğu su günlerde gülen yüzümle bendeniz. Şu corona bitsin..en çok denize girmek istiyorum sanırım..hayat çok güzel bir öğretmen her saniyemize şükretmemiz gereken..ve aslında yapabileceğimiz sınırsız şeylerin olduğunu keşfettik.. Mutlu olmanın çok basit olmasını kavrıyoruz ..Tabii duygular karışık çok normal yeni bir düzene uyum sağlıyoruz:) Ev hapsi sağlıklı ve aklımızın yerinde olmasının ne büyük lütuf olması.. Öğretiyor hayat çok güzel...mutlu eden şeylere odaklanalım hayaller kurmak bedava..yeni hedefler belki de..ben üniversite sınavına hazırlanmaya başladım bile.. siz neler öğrendiniz? paylaşın" ifadelerini kullanırken, bir takipçisinin sorduğu en çok hangi bölümü istiyorsunuz sorusuna "Üçü arasında kararsızım. İngiliz dili ve edebiyatı, çocuk gelişimi ve psikoloji" yanıtını verdi. 

 

İşte o paylaşım,