George Clooney Rol Aldığına Pişman Olduğu Dünyaca Ünlü Yapımı Açıkladı! 'Bir Daha Asla!'

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı George Clooney yaptığı açıklamada rol aldığı filmden duyduğu pişmanlığı dile getirirken açıklamaları dünyada yankı buldu. 

 

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı George Clooney yaptığı açıklamada rol aldığı filmden duyduğu pişmanlığı dile getirirken açıklamaları dünyada yankı buldu.  "Ocean's Eleven", "Yer çekimi", "Aklı Havada" ve "Aşk ve Para" gibi yapımlarda rol alan ünlü aktör George Clooney, bir daha asla canlandırmak istemediği karakteri açıkladı.

 

BİR DAHA ASLA DİYOR

 

Son dönemlerde yönetmenliğini üstlendiği "The Boys in the Boat" filmiyle gündeme gelen George Clooney, kariyer hayatı boyunca pek çok başarılı filmde rol aldı. Ancak ünlü aktör, kariyeri boyunca canlandırdığı bir karakterden pişmanlık duyduğunu dile getirdi. 62 yaşındaki Hollywood yıldızına, "Batman" karakterini tekrar canlandırıp canlandırmak isteyip istemeyeceği soruldu. Clooney, 1997 yılında vizyona giren 'Batman & Robin' filminde rol almıştı.

 

"O ROLE DÖNMEYE İTECEK YETERİNCE İLAÇ YOK”

 

Gelen soruyu Clooney şöyle cevapladı "Dünyada beni bu role dönmeye itecek yeterince ilaç yok" dedi. Batman rolünden pişmanlık duyduğunu ifade eden ünlü aktör bir daha dönmeyeceğini açıkladı.