Gizem Karaca'nın Before And After Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gizem Karaca, Instagram sayfasından yaptığı before and after paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gizem Karaca, Instagram sayfasından yaptığı before and after paylaşımı ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gizem Karaca, Instagram sayfasından yaptığı before and after paylaşımı ile beğeni topladı.  

 

Before and after paylaşımı beğeni topladı!

 

Oyuncu Gizem Karaca, sosyal medyadan makyajlı ve makyajsız hallerini gösteren bir video yayınladı. Karaca'nın değişimini gözler önüne serdiği paylaşım hayranlarından yoğun ilgi gördü. Gizem Karaca, 2017'de Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmuştu. Oyuncu, evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan ve uzun yıllardır, oyunculuk yapan Karaca, sosyal medya hesabından makyajlı ve makyajsız halini gözler önüne serdiği bir video yayınladı. 30 yaşındaki Karaca, öncesi ve sonrasını kıyasladığı paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

gizem karaca nin before and after paylasimi

 

gizem karaca nin before and after paylasimi

 

 



Etiketler: