Gizem Salkım Ve Yeşim Salkım Şeyma Subaşı İle Dalga Geçtiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda su böreğini överken, su böreği için "water pie" ismini kullanması üzerine Gizem Salkım ve annesi Yeşim Salkım Subaşı ile dalga geçtiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda su böreğini överken, su böreği için "water pie" ismini kullanması üzerine Gizem Salkım ve annesi Yeşim Salkım Subaşı ile dalga geçtiler. Son dönemde yaptığı açıkamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda su böreğini överken, su böreği için "water pie" ismini kullanması üzerine Gizem Salkım ve annesi Yeşim Salkım Subaşı ile dalga geçtiler.  

 

Dalga geçtiler!

 

Evlilik hazırlığında olduğu Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini bitiren Şeyma Subaşı İstanbul'a gelerek Türk yemeklerini övmeye başladı. Yeşim Salkım ve kızı sosyal medya hesabından İngilizce olarak yazdığı paylaşımda su böreği için "Water pie" yazan Subaşı'yla dalga geçti.

 

İşte o paylaşım;

 

gizem salkim ve yesim salkim seyma subasi ile dalga gectiler