Gökçe Yıldırım Kaba Davrandığı Eski Erkek Arkadaşından Özür Diledi!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir mekanda karşılaştığı eski erkek arkadaşına kaba davrandığı için özür diledi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir mekanda karşılaştığı eski erkek arkadaşına kaba davrandığı için özür diledi. Son dönemde yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda eski erkek arkadaşından özür diledi. 

 

Yayınladığı videosunda Merve Yıldırım (Zodyaklı) ile Nişantaşı'nda bir mekanda buluştuğunu belirten ünlü Youtuber, burada yeni ayrıldığı eski erkek arkadaşını gördüğünü ve alkolün verdiği etki ile gaza gelip kendisine kaba davrandığını ve bu yüzden kendisini iyi hissetmediğini belirtti. Takipçilerine bazen insanların böyle şeyler yapabileceğini o yüzden herkesin huzurunda kendisinden özür dilediğini belirten ünlü Youtuber, böyle şeyleri kimsenin kimseye yapmaması gerektiğini belirtti. 

 

İşte Gökçe Yıldırım'ın o açıklamaları,