Pınar Deniz Can Yaman Suskunluğunu Bozdu! Projeyi Neden Reddetti?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, yaptığı açıklamada Can Yaman'ın skandal "libido açıklaması" ve "İspanyol hayranına verdiği belaltı cevap" sonrası birlikte rol alacağı projeden ayrılma kararıyla ilgili açıklamada bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, yaptığı açıklamada Can Yaman'ın skandal "libido açıklaması" ve "İspanyol hayranına verdiği belaltı cevap" sonrası birlikte rol alacağı projeden ayrılma kararıyla ilgili açıklamada bulundu. Son dönemde Can Yaman ile yer alacağı projeden ayrılmasıyla ilgili gündemdeki yerini koruyan ünlü oyuncu Pınar Deniz konuyla ilgili suskunluğunu bozarak açıklamalarda bulundu. 

 

Magazin muhabirlerinin konuyla ilgili sorusuna yanıt veren Deniz "Ya hayatta baktığım bir yer var ve özellikle o kadınlarla ilgili benim için çok önemli o kadına şiddetin ya da kadının yerildiği hiçbir projede yer almak istemiyorum aslında ve ben bu sene bir çok iş reddettim bu yüzden" ifadelerini kullandı. Bu açıklamasıyla kısa sürede sosyal medyada yoğun destek gören Deniz, günün en çok konuşulanları arasında yer aldı. 

 

İşte Pınar Deniz'in o açıklamaları,