Gökçen Usta Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Gökçen Usta kimdir? Show TV'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisinin yönetmeni Gökçen Usta ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Gökçen Usta kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gökçen Usta kimdir? Show TV'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisinin yönetmeni Gökçen Usta ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Gökçen Usta ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Gökçen Usta kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gokcen usta kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi

 

Gökçen Usta kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Gökçen Usta kimdir? Gökçen Usta 31 Mart 1984, İstanbul doğulu. Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü mevzunu. Gökçen Usta, ilk kez Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yardımcı Yönetmen olarak görev aldı. Şimdiye kadar Yönetmen ve Yönetmen Yardımcısı olarak 10'dan fazla yapımda yer almıştır. Sinema ve dizi film yönetmeni. 31 Mart 1984, İstanbul doğumlu. Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Gökçen Usta, ilk kez Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yardımcı Yönetmen olarak görev aldı. Şimdiye kadar Yönetmen ve Yönetmen Yardımcısı olarak birçok yapımda görev almıştır. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir. 31 Mart 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç yönetmen doğduğu ilde ilkokul ortaokul ve lise eğitimini aldıktan sonra Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu.  Gökçen Usta sektöre EzelKurtlar Vadisi Pusu gibi çok önemli yapımlarda yardımcı yönetmenlik yaparak giriş yaptı. Genç yönetmen bugüne kadar Yönetmen ve Yardımcı yönetmen olarak 10'dan fazla proje içerisinde yer aldı. Usta'nın asıl tanınırlığını artıran projeler ise Kördüğüm ve Fazilet Hanım ve Kızları oldu. Bu iki dizide yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim halen TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Kızım dizisinde yönetmenlik yapıyor.