Gökhan Özoğuz'dan Benzine Zam Tepkisi! Dikkat Çeken İfadeler Kullandı!

Gökhan Özoğuz benzin fiyatları için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada benzin fiyatlarına tepki gösterdi. Peki Gökhan Özoğuz benzin fiyatları için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gökhan Özoğuz benzin fiyatları için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada benzin fiyatlarına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada benzin fiyatlarına tepki gösterdi. Peki Gökhan Özoğuz benzin fiyatları için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gökhan Özoğuz benzin fiyatları için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada benzin fiyatlarına tepki gösterdi.  Twitter sayfasından yaptığı açıklamada benzin fiyatlarına tepki gösteren Özoğuz "Ben demin  915 TL ye 1 depo motorin aldım! Bu memlekette artık 1000 tl ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor. REZALET REZALET REZALET" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

gokhan ozoguz dan benzin fiyatlarina sert tepki