Göktuğ Alaf Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Göktuğ Alaf kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve bodybuilding sporcusu Göktuğ Alaf ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Göktuğ Alaf kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Göktuğ Alaf kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve bodybuilding sporcusu Göktuğ Alaf ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve bodybuilding sporcusu Göktuğ Alaf ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Göktuğ Alaf kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

goktug alaf kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Göktuğ Alaf kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Göktuğ Alaf kimdir? Göktuğ Alaf, 1998 doğumlu Türk bodybuilding sporcusu ve içerik üreticisidir. Öncelerde powerlifting ile uğraşan Göktuğ Alaf ilerleyen dönemlerde çalışma tarzını bodybuilding'e dönüştürdü. Daha önce kendisini yakın arkadaşı Testo Taylan'ın içeriklerinde bol bol görüyorduk. Göktuğ Alaf, 1998 doğumlu Türk bodybuilding sporcusu ve içerik üreticisidir. Kendisi asıl mesleği mühendislik ve son paylaştığı video ile de İstanbul’a taşındığını duyurdu. Öncelerde powerlifting ile uğraşan Göktuğ Alaf ilerleyen dönemlerde çalışma tarzını bodybuilding’e dönüştürdü. Daha önce kendisini yakın arkadaşı Testo Taylan’ın içeriklerinde bol bol görüyorduk. Testo Taylan'ın ardından kendisi de içerik üreticisi olmaya karar verdi. Youtube’da şuan da vloglarını ve antrenmanlarını paylaştığı bir kanalı var. Kanalında bilgi vermekten ziyade (elbette bilgi de veriyor) daha çok kendi antrenmanlarını gösterdiğini söyleyebiliriz. Son zamanlarda duyurduğu sistemle sınırlı sayıda kişiye uzaktan eğitim vermeye başladı. Genetiğiyle ön plana çıkan Göktuğ Alaf, kol genetiğini kendisi bile eleştirse de gerçekten olağanüstü bir göğüs, sırt ve omuz genetiği var. Ancak sadece genetikle değil çok sıkı bir şekilde çalıştığını söyleyebiliriz. Youtube kanalında bulunan değişim videosu oldukça izlenmiştir. Son zamanlarda yarışma hazırlığı içerisinde ve yaptığı sporu üst seviyelere taşımayı amaçlıyor. Göktuğ Alaf instagram’da gokalaf kullanıcı adıyla 46bin takipçiye, youtube’da 66bin aboneye sahiptir.