Gonca Vuslateri'den Ebru Şallı'nın Vefat Eden Oğlu Pars İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal satrlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal satrlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal satrlar kaleme aldı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ebru Şallı’nın oğlu Pars 8 yaşında hayatını kaybetti... Sevgili Ebru ve Harun’a sabır diliyorum.. Allah rahmet eylesin.. Allah böyle acı kimseye vermesin.. evlat acısını onlar kadar bilemeyiz.. çocuklar ölmez ..melek olurlar ... " ifadelerini kullanan Vuslateri bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;