Gülben Ergen'den Vefat Eden Ebru Şallı'nın Oğlu Pars İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir hastanede lenfoma hastalığından tedavi altında bulunan ve bugün hayatını kaybeden Harun Tan ve Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir hastanede lenfoma hastalığından tedavi altında bulunan ve bugün hayatını kaybeden Harun Tan ve Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal sözler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir hastanede lenfoma hastalığından tedavi altında bulunan ve bugün hayatını kaybeden Harun Tan ve Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal sözler kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ünlü diye hep “hoş” görünür hayatlar! Yediği önünde, yemediği arkasındadır ünlülerin. Bir de yaşam şekli gereği ortalarda değilse, yaşamını, acısını magazinlerde paylaşmıyorsa anca yargılanır! Ne yaşadığını, ne hissettiğini kimse bilmez, kimse anlamaz! Kafasındaki algı neyse onu bilir, onu söyler milyonlarca insan. Bedeni üzerinden, boşanması, evlenmesi, hamileliği eleştirileri yavanlığında kalır sığ beyinler, basiretsiz düşünceler. Uzun süredir hastanede tedavi gören kıymetlisi, evladı ile mücadele verirken ne çektiğini o bilir... Aldığı nefes artık oğlu Beren için. Sabır diliyorum minik Pars’ın annesine, babasına, ağabeyine ve tüm ailesine." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;