Gonca Vuslateri Kuran Okumaya Başladığını Açıklarken Olay Sözler Söyledi!

Gonca Vuslateri Kuran okumaya başlarken söylediği sözler ile olay oldu! Neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada olay yaratan sözler söyledi. Gonca Vuslateri Kuran okumaya başlarken söylediği sözler ile olay oldu! Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gonca Vuslateri Kuran okumaya başlarken söylediği sözler ile olay oldu! Neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada olay yaratan sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada olay yaratan sözler söyledi. Gonca Vuslateri Kuran okumaya başlarken söylediği sözler ile olay oldu! Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gonca Vuslateri Kuran ile ilgili neler söyledi? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada olay yaratan sözler söyledi. Oyuncu Gonca Vuslateri Kur’an-ı Kerim okumaya başladığını açıkladı "Benim ayetlerimi birkaç paraya değişmeyin. Ancak benden korkun - BAKARA suresi 2.41. / ‘aman ya ne biliyim abi okuyoruz bakara makara.. hehe.. hiç hi..’ demişti biri değil mi.. bugün Kuran-ı Kerim okumaya başladım. Önce o sureye bir baktım.. Güzel .. cezasız kalmayacak.Amin” 

 

İşte o açıklama;

 

gonca vuslateri den kuran sozleri kuran okumaya basladi