Gülben Ergen'den Kalça Estetiği İtirafı! Ne Alaka Ya?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen önceki gün objektiflere yansırken yaptığı kalça estetiği itirafıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen önceki gün objektiflere yansırken yaptığı kalça estetiği itirafıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen önceki gün objektiflere yansırken yaptığı kalça estetiği itirafıyla gündem oldu. 

 

Geçtiğimiz günlerde kalça estetiği yaptırdığı öne sürülen Gülben Ergen, konuya dair bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı, "Ya ne alaka? Hastaneye gittim sadece, onu kalçaya bağladılar. Bu nasıl bir yaratıcılık acaba? Popom gayet normal, yazın tatilde görürsünüz" dedi. Geçtiğimiz günlerde kalça estetiği yaptırdığı öne sürülen Gülben Ergen, konuya dair bir itirafta bulundu.

 

Kalça estetiği yaptırmadım!

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Gülben Ergen, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Gülben Ergen, "Haftasonu Kahramanmaraş'a gideceğim. Çocuklar için orada toplanacağız, bir okul açacağız" dedi. Geçtiğimiz günlerde kalça estetiği yaptırdığı öne sürülen Gülben Ergen, konuya dair bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı, "Ya ne alaka? Hastaneye gittim sadece, onu kalçaya bağladılar. Bu nasıl bir yaratıcılık acaba? Popom gayet normal, yazın tatilde görürsünüz" dedi. Ergen, "Peki ileride yaptırmayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Şimdilik pilatesle idare ediyorum ama küçülmezse ilerleyen zamanlarda yaptırırım."



Etiketler: