Gülben Ergen İmaj Değişikliğine Gitmeye Karar Verdi! Yeni İmajını Takipçilerine Sordu!

Gülben Ergen yeni imajı için takipçilerinden yardım istedi.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğine gitmeye karar verdiğini belirtirken yeni imajı için takipçilerinden destek istedi. 

 

Gülben Ergen yeni imajı için takipçilerinden yardım istedi.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğine gitmeye karar verdiğini belirtirken yeni imajı için takipçilerinden destek istedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğine gitmeye karar verdiğini belirtirken yeni imajı için takipçilerinden destek istedi. 

gulben ergen imaj degisikligi icin hayranlarindan yardim istedi 1

 

Vaktimi alan herkesi ve her şeyi elemekten, azaltmaktan yanayım! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğine gitmeye karar verdiğini belirtirken yeni imajı için takipçilerinden destek istedi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğine gitmeye karar verdiğini ifade eden Ergen "Omuza bile değse saç bende hep vakit kaybı… Günlük hayatımda #saç #makyaj o kadar minimumda kullanıyorum ki. Vaktimi alan herkesi ve her şeyi elemekten, azaltmaktan yanayım. Hele atlattığım #corona sonrası saçlarım o kadar güçsüzleşti ki. Gerçi denemediğim kısa saç modeli kalmamış #Pratik #Modern çözüm bana göre, kes gitsin. Yine de fikrinizi alayım. Kısa saça dön diyenler el kaldırsın" şeklinde konuştu. 

 

gulben ergen imaj degisikligi icin hayranlarindan yardim istedi 2

 

 

İşte o paylaşımlar;

 

gulben ergen imaj degisikligi icin hayranlarindan yardim istedi 3

 

gulben ergen imaj degisikligi icin hayranlarindan yardim istedi 4

 

gulben ergen imaj degisikligi icin takipcilerinden yardim istedi 5

 

 

gulben ergen imaj degisikligi icin hayranlarindan yardim istedi 6

 

gulben ergen imaj degisikligi icin hayranlarindan yardim istedi 7

 

gulben ergen imaj degisikligi icin hayranlarindan yardim istedi 8