Gülçin Ergül Kendisi Hakkında Sosyal Medyada Yapılan Sert Eleştirilere Yanıt Verdi! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülçin Ergül sosyal medyada kendisi hakkında yapılan sert eleştirilere yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülçin Ergül sosyal medyada kendisi hakkında yapılan sert eleştirilere yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Akşam'da yer alan habere göre; Hepsi'nin Gülçin'i olarak tanınan şarkıcı ve dansçı Gülçin Ergül, sosyal medyada kendisine gelen yorumlara tepki gösterdi. Hepsi'den ayrı bir kariyer sürdüren Gülçin Ergül, kendisine gelen yorumlara verdiği cevapla şaşırttı. Hepsi grubunun üyesi olarak tanınan Gülçin Ergül, 2009 yılından gruptan kendi isteğiyle ayrılmış ve bu süreçte hem grup hem de çocukluk arkadaşları olan Hepsi üyesi arkadaşları ile bir küslük yaşamıştı. İki yıl önce aralarında yaşanan küslüğe son veren Hepsi grubu üyeleri için, yeniden geri dönecekler iddiaları da sıklıkla gündeme gelmişti. Grup üyeleri ise, arkadaşlıklarının tıpkı eskisi gibi olduğunu ancak grubu profesyonel iş anlamında yeniden bir araya getirmek gibi bir niyetlerinin olmadığını belirtmişlerdi. Solo kariyeri devam eden Gülçin Ergül, son olarak sosyal medyadan bir açıklama yayımladı.

 

GÜLÇİN ERGÜL'DEN AĞIR ELEŞTİRİLERE CEVAP

 

Kendisine gelen yorumlara cevap veren Ergül, karalamak adına yapılan yorumlar olduğunu ve bu tarz yorum yapan kişilerden bazılarının, yorum atmaya/cevap vermeye de izin vermediklerini belirtti. Şarkıcı bunu yapan yapan kişiler için, "biraz cesaretli olmaları" yönünde de bir ifade kullandı. Ergül kendisine sesinin güzel olduğu ancak bir türlü başarıyı yakalayamadığı yönünde yorumlar geldiğini belirtti. Ünlü şarkıcı istediği başarının ne olduğunu kimsenin bilmediğini, başarılarının olduğunu ve bunları hiçe saymanın çok büyük haksızlık olduğunu söyledi.

 

HEPSİ'NİN GÜLÇİN'İ HEM ŞARKICI HEM DANSÇI

 

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve Nişantaşı'nda, 3 kız çocuklu bir ailenin en küçük kızı olarak büyüyen Ergül çocuk yaştan bu yana sanatla iç içe bir eğitim dönemi geçirdi. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nde ve Çocuk ve Gençlik Korosu'nda sahne alan Ergül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü'nde ortaokul-lise, Modern Dans Bölümü'nde de üniversite eğitimini aldı. Break dans ve şan dersleri de alan Ergül, üniversite yıllarında Yıldızların Altında Müzikali'nde sahne alan ünlü şarkıcı, 2005-2009 yılları arasında Hepsi grubu ile 2009 yılından sonra da solo olarak şarkıcılık kariyerini sürdürdü.