Gülden Karaböcek'in Çorbacıdaki Konser Görüntüleri Gündem Olmuştu! Kızından Açıklama Geldi!

Bir döneme damga vuran şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Gülden Karaböcek'in bir çorbacıdaki konser görüntüleri sonrası kızından açıklama geldi. 

 

Bir döneme damga vuran şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Gülden Karaböcek'in bir çorbacıdaki konser görüntüleri sonrası kızından açıklama geldi. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Gülden Karaböcek'in bir çorbacıdaki konser görüntüleri sonrası kızından açıklama geldi. 

 

Kızından açıklama geldi!

 

HalkTV'de yer alan habere göre; Yılların eskitemediği 69 yaşındaki sanatçının bir çorbacıda sahne aldığı iddiası ve görüntüleri sonrasında ünlü sanatçının kızı Nur Düzgit'ten resmi açıklama geldi. 'Ben Olmalıydım', 'Sevsen Ne Olurdu?', 'Sen Evlisin', 'Nem Kaldı', 'Dilek Taşı', 'Hatıran Yeter' şarkılarıyla ününe ün katan ve bir dönemin en önemli ses sanatçılarından Gülden Karaböcek'in son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Yılların eskitemediği 69 yaşındaki sanatçının bir çorbacıda sahne aldığı iddiası ve görüntüleri basında yer aldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Gülden Karaböcek'in kızı Nur Düzgit'ten ilk açıklama geldi. Nur Düzgit, "Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Nostaljik bir çorbacıda imza günü oldu. Bir tane playback şarkı söyledi, sahne almadı" dedi.