Gülistan Kılıç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gülistan Kılıç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Gülistan Kılıç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Gülistan Kılıç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Gülistan Kılıç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Gülistan Kılıç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Gülistan Kılıç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Gülistan Kılıç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

gulistan kilic kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gülistan Kılıç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Gülistan Kılıç kimdir? Gülistan Kılıç 19 Ekim 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu terazi yükseleni ikizlerdir. Hobileri arasında müzik dinlemek, sahide yürüyüş yapmak, spor yapmak, meditasyon dinlemek yer almaktadır. En sevdiği yemek somon balığıdır. En sevdiği dizi yabancı olarak The 100, yerli olarak Aşk Mantık İntikam’dır. En sevdiği film Açlık Oyunları serisidir.

 

Boş vakitlerinde sosyal medyada olan iş birlikleri için story çeken ünlü sosyal medya fenomeni Gülistan Kılıç, Reels videoları konusunda kendisini geliştirdiğini söylüyor. Üniversite öğrencisi olan ünlü sosyal medya fenomeni Gülistan Kılıç’ın en sevdiği şehir Mardin. Üniversitede okul öncesi öğretmenlik bölümünde okuyan ünlü sosyal medya fenomeni şuan için 2. sınıftadır. Lisede çocuk gelişim bölümde okumuştur. Instagram’da @gulistankllcc ismiyle paylaşım yapan ünlü sosyal medya fenomeni Gülistan Kılıç’ın yazı hazırlanırken 26.3K takipçisi bulunmaktadır. Bugüne kadar birçok markayla işbilriği yapan ünlü sosyal medya fenomeninin dijital ortamdaki başarısı her geçen gün artmaktadır.