Gülse Birsel'in Cem Yılmaz Paylaşımı Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı Cem Yılmaz paylaşımı ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı Cem Yılmaz paylaşımı ile olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı Cem Yılmaz paylaşımı ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı Cem Yılmaz paylaşımı ile olay oldu. Gülse Birsel  Cem Yılmaz ile ilgili yaptığı paylaşımda  “Boğaziçi mezuniyet töreninde bilmeden mizah paneli yaşanmış. Cem'le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz. Zaman yolcusuyum ve Cem Yılmaz'la selfie çektiriyorum gibi görünse de sadece genç irisiyim ve elimdeki galiba çatapat. Vay be!” ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

gulse birsel den olay cem yilmaz paylasimi