Gülşen'in Sahne Kostümü Yine Çok Konuşuldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün bir mekanda sahne alırken, tercih ettiği uzun elbisesiyle yine gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün bir mekanda sahne alırken, tercih ettiği uzun elbisesiyle yine gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün bir mekanda sahne alırken, tercih ettiği uzun elbisesiyle yine gündem oldu. 

 

Ensonhaber'in haberine göre; Ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşamki konserinde de cesur bir elbise tercih etti. Sahnede yaptığı çılgın danslar ve dekolteli kıyafetleriyle çok konuşulan Gülşen, yaz sonuna kadar konser takvimini doldurdu. Neredeyse her gün bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı, dün akşam da İstanbul'daki ünlü bir mekanda hayranlarıyla buluştu.

 

Ön taraf açık

 

Cesur kıyafetleriyle sürekli gündem olan Gülşen, yine ilginç bir kıyafetle sahneye çıktı. Mini ve transparan elbiselerle görmeye alıştığımız ünlü şarkıcı, bu sefer bileklerine kadar mavi uzun bir elbise tercih etti. Yalnız elbisenin neredeyse ön tarafı komple açıktı. Gülşen bu kıyafetiyle de sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcının ilginç kıyafetine yorum yağdı.

 

İşte o kostüm;

 

gulsen in sahne kostumu yine gundem oldu



Etiketler: