Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Hastalarından Senaryo Çıkarıyor Eleştirisine Yanıt!

Son dönemde Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Yalı Çapkını gibi dizilerle adından sık sık söz ettiren ünlü psikolog ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, hakkında yapılan hastalarının hikayesinden senaryo çıkarıyor eleştirilerine yanıt verdi. 

 

Son dönemde Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Yalı Çapkını gibi dizilerle adından sık sık söz ettiren ünlü psikolog ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, hakkında yapılan hastalarının hikayesinden senaryo çıkarıyor eleştirilerine yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, hakkında yapılan hastalarının hikayesinden senaryo çıkarıyor eleştirilerine yanıt verdi.

 

Yazdığıma değil yazmadıklarıma kızdılar!

 

Hürriyet'teki köşesinden eleştirilere yanıt veren ünlü yazar ve psikolog Gülseren Budayıcıoğlu şu ifadeleri kullandı:

 

 “Kimsenin sırrını asla ifşa etmedim. Hasta dosyalarının başkaları tarafından görülmemesi, okunmaması için azami dikkat sarf ettim. Gerçek hikâyeleri, onları kimsenin tanımayacağı şekle getirip öyle yazdım. Buna çok özen gösterdim. Önemli olan hikâyenin özüydü, verdiği mesajdı, bunu kimin yaşadığı önemli değildi zaten ama yaşananlar gerçekti. Bugüne kadar tek bir hastam bundan rahatsız olmadığı gibi, bana o kadar çok güvendiler ki, yazdığıma değil, en çok yazmadığıma kızdılar.