Günay Musayeva'nın Pozları Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ve eski eşi Tolga Karel ile ilgili söyledikleriyle gündemde olan ünlü top model Günay Musayeva'nın fotoğrafçı Selim Akar ile girdiği çekimlerde verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ve eski eşi Tolga Karel ile ilgili söyledikleriyle gündemde olan ünlü top model Günay Musayeva'nın fotoğrafçı Selim Akar ile girdiği çekimlerde verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü top model Günay Musayeva'nın fotoğrafçı Selim Akar ile girdiği çekimlerde verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

gunay musayeva nin pozlari olay oldu 1

 

2022 yılının ilk olay pozları! 

 

Ünlü top model Günay Musayeva ünlü marka danışmanı ve fotoğrafçı Selim Akar’ın objektifine kusursuz fiziğiyle cesur pozlar verdi. Son hali olarak kayıtlara geçen bu pozlarla Musayeva yabancı ajanslar vasıtasıyla Paris, New York, Milona Fashion Week’lerde defile yapan dünyaca ünlü markalara sunulacak.

 

gunay musayeva nin pozlari olay oldu 2

 

Günay Musayeva bu özel fotoğraflar için; Selim Akar bir illüzyonist diyebilirim. Hayatımın en iyi fotoğrafları oldu. Ben onu Türkiye’nin Mert Alaş’ı olarak görüyorum açıklamasını yaptı. Bu pozları görenler 2022 ilk olay pozları ikiliden geldi yorumları yaptılar.

 

gunay musayeva nin pozlari olay oldu 3

 

İşte o pozlar;

 

gunay musayeva nin pozlari olay oldu 4

 

gunay musayeva nin pozlari olay oldu 5

 

gunay musayeva nin pozlari olay oldu 6