Gürgen Öz'den İktidara Sert Eleştiri! İçimiz Yanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda iktidar için ağır sözler söylerken, yangında yaşanan çaresizliklere isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda iktidar için ağır sözler söylerken, yangında yaşanan çaresizliklere isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda iktidar için ağır sözler söylerken, yangında yaşanan çaresizliklere isyan etti. 

 

Öz yayınladığı videosunda "İçimiz yanıyor! Bu Sabotajı, bu terörü yapanlara lanet ediyorum. Yazık ki koruyamadık da! Önlemler ne kadar eksik! - İsmimi bir ağaçtan alıyorum! Doğaya aşık bir insanım. Yeşili, doğayı, doğallığı sevmeyen herkesi olmamış insan kabul ediyorum. Yeşili korumak, tarihi korumak… Büyük ülkeyiz diyoruz, dünyadan yangın tüpü istiyoruz! Bu durumun sorumluları nerede? Doğayı Korumak medeniyettir! Bunu başaramayan sorumlulardan hesap soramadıkça, biz bu felaketleri ve nicelerini yaşamaya devam edeceğiz! Sadece bugün değil, uzun süredir yaşanan Doğa katliamının hesabı verilmeli…. Geçmiş olsun canım Türkiye!" ifadelerini kullanırken orman yangınlarında yaşanan çaresizliklere isyan etti. 

 

İktidara ağır sözler; 

 

“Biliyorsunuz Türkiye tarihinin en büyük yangınını yaşıyor” diyen Gürgen Öz, Türkiye’nin yangın söndürme uçağının olmamasına tepki gösterdi. Türkiye’de her yıl orman yangınlarının çıktığına dikkat çeken Gürgen Öz, “Niye bunu düşünemediniz? Kazdağları da bir güzel yok edildi. İstanbul’da her yeşil alan gereksiz bulunup üzerine AVM dikiliyor. Yeşili bu kadar gereksiz bulan, sevmeyen ve korumayan zihniyetle ne olur ben bilmiyorum! Ama tabii yeşil olmayınca oksijen olmuyor. Buraya oksijen gitmeyince sorumlular bazı şeyleri düşünemiyor. Düşünmek istemiyor!” ifadelerini kullandı.

 

İşte o video;