Gurur Aydoğan Hilal Altınbilek Aşkını Polar Ele Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldızlarından Hilal Altınbilek'in bir süredir Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile aşk yaşadığı söylenirken, bu iddiayı ikisinin de arka arkaya aynı beyaz polar ile paylaşım yapması güçlendirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldızlarından Hilal Altınbilek'in bir süredir Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile aşk yaşadığı söylenirken, bu iddiayı ikisinin de arka arkaya aynı beyaz polar ile paylaşım yapması güçlendirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldızlarından Hilal Altınbilek'in bir süredir Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile aşk yaşadığı söylenirken, bu iddiayı ikisinin de arka arkaya aynı beyaz polar ile paylaşım yapması güçlendirdi. 

 

Instagram sayfası Magazinifsacom'un iddiasına göre çiftin aşk iddialarını aynı polar sweatshirt ele verdi. Gurur Aydoğan'ın Kapadokya tatilinde bir Polar sweatshirt ile fotoğraf paylaşımının ardından Hilal Altınbilek'in de aynı polar ile fotoğraf paylaşması aşk iddialarını güçlendirdi.

 

İşte o polar;

 

gurur aydogan hilal altinbilek ask beyaz polar