Hadise'den Hürriyet'in Defne Samyeli Haberine Sert Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hürriyet'in Defne Samyeli hakkında "Geçmişinden Kurtulamazsın" haberine sert tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hürriyet'in Defne Samyeli hakkında "Geçmişinden Kurtulamazsın" haberine sert tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hürriyet'in Defne Samyeli hakkında "Geçmişinden Kurtulamazsın" haberine sert tepki gösterdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hürriyet'in Defne Samyeli hakkında "Geçmişinden Kurtulmazsın" başlıklı yaptığı haber için "Yıl 2020 hala bu şekilde kadın erkek eşitsizliğinin devam etmesi?! Kadın, erkek fark etmez! Herkesin bir geçmişi vardır. Herkesin bir dünü ve yarını vardır. Erkek insan da kadın değil mi? Yoruldum ve sıkıldım artık bu düşüncesizce yapılan haberlerden!" ifadelerini kullanan Hadise bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;