Hadise'den Kızılcık Şerbeti Dizisi Yorumu! 'Soğudum!'

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise yaptığı Kızılcık Şerbeti dizisi yorumuyla gündem oldu. 

 

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Hadise, hem dansları hem de özel hayatıyla gündemden hiç düşmüyor. Hadise televizyon dizilerini de yakından takip eden bir isim.

 

KATILDIĞI PROGRAMDA BOMBA SÖZLER

 

Şarkıcı Hadise, şimdi de son olarak katıldığı programda yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. SHOW TV ekranlarında yayımlanan fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'nin hayranı olan Hadise, diziden soğuduğunu söyledi.

 

"Senaryo beni bir tık rahatsız etti”

 

Hadise "Kızmasınlar ama ben herkes gibi Kızılcık Şerbeti'ni izliyorum, yeni sezonda süre beni rahatsız etmiyordu ama bu yeni sezonda senaryo beni bir tık rahatsız etti.

 

“Soğudum"

 

Bende böyle, bir şeyler bana bir tık fazla gelince, inandırıcılığı bir tık azalınca ben bir soğuyorum projeden. Ha tekrardan dönebilirim ama soğuyorum, yapacak hiçbir şey yok. Bu kadar da değil dediğim yerlerde vakit kaybı gibi hissediyorum izlediğim sahneleri." ifadelerini kullandı.