Hadise'den Konser Programı İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün bir AVM'de görüntülenirken, önümüzdeki konser programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün bir AVM'de görüntülenirken, önümüzdeki konser programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı evlilik ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün bir AVM'de görüntülenirken, önümüzdeki konser programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Şimdiden hazırlanıyoruz!

 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Uzun süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikâh masasına oturan şarkıcı Hadise önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Akşam saatlerinde evi için alışverişe gelen ve neşesinin yerinde olduğu gözlenen Hadise Açıkgöz, uzun süre kaldığı giyim mağazasında yeni sezon ürünleri inceledi. 20 Haziran'da Bursa Açık Hava tiyatrosunda konser vereceğini belirten 36 yaşındaki şarkıcı, "Bu ay sonunda Bursa'da güzel bir konserimiz olacak. Şimdiden hazırlıklarına başladık" açıklamasında bulundu.



Etiketler: