Hadise Makyajsız Görüntülendi! Tektaşı Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün makyajsız olarak görüntülenirken, parmağındaki tektaş dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün makyajsız olarak görüntülenirken, parmağındaki tektaş dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün makyajsız olarak görüntülenirken, parmağındaki tektaş dikkat çekti. 

 

Işıl ışıl Hadise!

 

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Hadise evlendikten sonra daha doğal ve sade bir tarz seçmeye başladı. Geçtiğimiz gün ofis çıkışı görüntülenen Hadise, hem makyajsız yüzü hem de parmağındaki tek taş ile dikkat çekti. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evliliği magazinde büyük ilgi görüyor. Evlendikten sonra daha doğal bir tarz tercih eden Hadise önceki gün, Etiler'de bulunan ofisinin çıkışında görüntülendi. Gazetecilerin ısrarı üzerine gazetecilerin yanına gelen ünlü şarkıcı, makyajsız hali ve tek taşı ile beğeni topladı. Hadise'ye, eşi Mehmet Dinçerler'in konserlerindeki kıyafetlerine karıştığı iddiaları soruldu. Bu sorular yanıtsız kalırken, parmağındaki tektaşın Dinçerler'in aldığı 3 milyon değerindeki tektaş olduğu fark edildi.

 

hadise makyajsiz goruntulendi



Etiketler: