Hadise'nin Boşanma Sonrası İşleri Açıldı! Reklam Anlaşmasından Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve boşanma sonrası yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün boşanma sonrası işleri açılırken son reklam anlaşmasından aldığı ücret dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve boşanma sonrası yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün boşanma sonrası işleri açılırken son reklam anlaşmasından aldığı ücret dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün boşanma sonrası işleri açılırken son reklam anlaşmasından aldığı ücret dudak uçuklattı. 

 

10 Milyon TL'lik anlaşma!

 

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak yazdığı yazıda Hadise'nin boşanma sonrası işlerinin açıldığını belirtirken şu ifadeleri kullandı:

 

Mehmet Dinçerler ile 4 aylık evliliğini noktalayan Hadise’nin boşanma sonrası işleri açıldı! Bir kozmetik markasının yüzü olan ve yeni reklam filminden bazı kareleri geçenlerde sosyal medyada paylaşan Hadise’nin firmayla 10 milyon liraya anlaşma imzaladığını öğrendim. Farklı sektörlerdeki firmaların da yakın markaja aldığı ünlü şarkıcıya şu sıralar çok sayıda teklif geliyormuş.



Etiketler: